TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Блендер Bosch MSM 2650B

Код скопійований Код: 34235
0.0 з 5.0
Тип

Заглибний

Потужність, Вт

600

Кількість швидкостей

1

Матеріал ніжки блендера

Метал

Насадки

Вінчик для збивання
Міні-подрібнювач

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

BOSCH MSM2650B

Універсальний кухонний помічник

Занурюваний Блендер Bosch MSM2650B надасть вам швидку і професійну допомогу на кухні. Зважений підхід до вибору насадок відбився на його функціональності і демократичній ціні. Оцініть потужність, продуктивність, надійність техніки, виготовленою по фірмовим стандартам якості Bosch.

Блендер

Потужність приладу складає 600 Вт. Ніжка виготовлена з високоміцного металу. Ніж QuattroBlade має унікальну хрестоподібну форму, він швидко подрібнює овочі і фрукти, змішує до однорідної маси соуси, смуззі, дитяче та спортивне харчування та ін. Спеціальна форма купола ніжки запобігає розбризкуваннюя продуктів при подрібненні і змішуванні.

Чаша

Блендер Bosch MSM2650B має містку чашу для збивання об'ємом 700 мл. Невикористану суміш можна відправити на зберігання в холодильник, попередньо закривши чашу блендера щільною кришкою, яка йде в комплекті.

Подрібнювач

Використовуйте міні подрібнювач об'ємом 350 мл для подрібнення горіхів, зелені, сиру, овочів і фруктів. Щільна кришка подрібнювача дозволить зберігати оброблені продукти в холодильнику.

Віночок

Зручний металевий віночок, яким укомплектований блендер Bosch MSM2650B, швидко зіб'є білки, крем, приготує рідке тісто для млинців без грудочок.

Комфортне використання

Блендер Bosch MSM2650B неймовірно простий у використанні. Ергономічна форма рукоятки і зручно розташована кнопка управління дозволяють користуватися блендером однією рукою. Після використання всі знімні частини і чаші (крім кришки подрібнювача) придатні для миття в посудомийній машині.

 

Please, enter a valid value

tehnopass