TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Кермо Logitech G923 for PS4 and PC Black (941-000149)

Код скопійований Код: 136106
0.0 з 5.0
Сумісність

PC
Sony PlayStation 4
Sony PlayStation 5

Тип

Кермо

Підключення

Дротове

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Нове слово у світі перегонів

Кермо Logitech G923 дає змогу повною мірою відчути себе пілотом гоночного автомобіля. Девайс модернізований з урахуванням фізики рухів геймера під час проходження траси в грі для забезпечення безпрецедентного реалізму. Користувач буквально може відчути, як рухаються поршні, скрипить гравій під колесами, відбувається перемикання передач, занос або входження в крутий поворот. Поринайте в ігровий світ перегонових змагань, щоб отримати широкий спектр емоцій і більше перемог.

Фото 1 Logitech G923

Інноваційна технологія TRUEFORCE

Пориньте у швидкісні перегони з першим кермом Logitech G923, яке має відчутний зворотний зв'язок із безпрецедентною частотою оновлення. Вбудована система моментально реагує на кожну зміну ігрового сценарію. Геймер отримує максимально реалістичний досвід із тактильними відчуттями, які стимулюються вібраціями, зміною дорожнього покриття та погоди. Кінестетичні ефекти дають змогу користувачеві відчути зчеплення шин із дорогою, кожну нерівність на трасі, зіткнення та перевантаження для тренування реакції.

Фото 3 Logitech G923

Максимальний контроль над автомобілем

Удосконалена прошивка керма Logitech G923 контролює всю потужність, що проходить через колеса з постійним регулюванням напруги відповідно до актуальних параметрів ігрової фізики. Це дає змогу забезпечити найвищу точність і захопливу реалістичність у заїздах на треках. Технологія подвійного зчеплення дає можливість зійти з лінії старту чистіше та швидше, без втрати позиції в гонці.

Продуманий дизайн, що не відволікає від перегонів

Ергономічний форм-фактор, тактильно приємне покриття та ідеальна товщина обода керма Logitech G923 дають можливість концентрувати увагу на заїзді. Модернізований класичний дизайн із використанням полірованого металу преміум-класу зі шкіряним покриттям поєднує зносостійкість і зручність. Незалежно від того, на чому ви ганяєте, повноцінні елементи керування вбудовані прямо в рульове колесо. Підключайте кермо до консолей Xbox Series X|S, Xbox One, PS5 або PS4, щосекунди керуючи автомобілем за допомогою 24-кнопкового диска для регуляції тяги, крутного моменту, гальмування.

Фото 4 Logitech G923

Ідеальний баланс газу й гальм

Покращена педаль гальма більш чуйна. Прогресивна пружина в точності імітує реальну роботу гальмівної системи, чутливої до зміни тиску. За допомогою Racing Adaptor можна на ходу контролювати тиск на педаль гальма. Вбудований індикатор із кольоровими світлодіодами показує діапазон обертів за хвилину. Контролюйте продуктивність свого боліда, щоб прибути до фінішу першим.

Фото 5 Logitech G923

Отримайте ще більше емоцій від перегонів

Для цього достатньо перемкнутися в режим овердрайв. З його допомогою можна додати реалістичності та захопливого підвищення швидкості. Перемикач Driving Force Shifter створює симуляцію короткого ходу з 6-ступінчастою коробкою передач і натискним реверсом. Беріть у свого гоночного автомобіля абсолютно всю міць!

Фото 6 Logitech G923

Широкі можливості для персоналізації

Геймер може максимально контролювати параметри ігрового керма за допомогою налаштувань у G-HUB. Відрегулюйте чутливість рульового колеса, рівень інтенсивності зворотного зв'язку та налаштуйте функціонал окремих кнопок буквально за пару кліків.

Фото 7 Logitech G923

Переглянутi товари

Please, enter a valid value