TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Кермо Logitech G29 Driving Force (941-000112)

Код скопійований Код: 115654
0.0 з 5.0
Сумісність

PC
Sony PlayStation 3
Sony PlayStation 4
Sony PlayStation 5

Тип

Кермо

Підключення

Дротове

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Прокачайте свій талант гонщика

Іммерсивний симулятор водіння Logitech G29/G920 з підлоговими педалями і функцією зворотного зв'язку подарує вам відчуття справжнього водіння. Відчуйте на особистому досвіді ефект прискорення або гальмування, їзду різним дорожнім покриттям і вдосконалюйте навички керування з цим реалістичним гоночним кермом. Створена для ідеального водіння, модель G29 сумісна з PS5, PS4, PS3 та ПК, модель G920 підходить для Xbox Series X|S, Xbox One та ПК.

Фото 1 Logitech G29 G920

Двомоторний зворотний зв'язок

Завдяки високоточному двомоторному зворотному зв'язку вам забезпечені імерсивні відчуття від будь-якої гонки. Перебуваючи за кермом ігрового автомобіля, ви відчуватимете, як машина входить у поворот і як вона поводиться на трасі. Будь-які зміни швидкості або нерівність на дорозі не залишаться без вашої уваги.

Фото 2 Logitech G29 G920

Logitech готовий до ігрових навантажень

Ігрове кермо Logitech готове до напруженої гонки і не підведе вас навіть на найскладнішій трасі. Для підвищення надійності маніпулятора в його конструкції використовуються сталеві зносостійкі шарикопідшипники. Підрульові пелюстки та педалі з нержавіючої сталі забезпечують додаткову надійність. Щоб створити відчуття керування спортивним автомобілем преміум-класу, кермо обтягнуте якісною шкірою, прошитою вручну.

Фото 3 Logitech G29 G920

Плавне та точне управління

Високоміцний зносостійкий зубчастий вал, який використовується в Logitech G29/G920, аналогічний до деталей, що використовуються в справжніх автомобілях. Завдяки цьому ваше кермо підтримує м'яке та точне керування і чітко реагує на будь-які ваші рухи. Датчик кермового керування використовує магнітні поля для точного визначення положення керма.

Фото 4 Logitech G29 G920

Усі елементи керування під рукою

Кнопки керування грою розташовані в зоні швидкого доступу, щоб ви могли точно контролювати ігровий процес. Світлодіодні індикатори розташовані таким чином, щоб вам було зручно зчитувати інформацію, не відволікаючись від водіння. Вони підкажуть вам, коли потрібно знижувати або підвищувати передачу, щоб перемогти в гонці.

Фото 5 Logitech G29 G920

Легке виконання складних маневрів

Завдяки тому, що кермо легко повертається на 900 градусів, а це два з половиною повні оберти, як у справжнього керма, ви зможете легко маневрувати і швидко виходити з будь-яких дорожніх ситуацій у грі. Щоб перевірити, чи правильно налаштоване кермо, скористайтеся візуальною підказкою на кермі.

Фото 6 Logitech G29 G920

Піддайте швидкості

Підлоговий блок педалей з педалями газу, гальма та зчеплення допоможе вам почуватися, як під час керування реальним автомобілем. Натискайте на відповідну педаль, щоб отримати потрібний ефект: швидко прискоритись, пригальмувати або підвищити передачу. Чутливі до тиску педалі забезпечують чуйне керування з ефектом занурення.

Фото 7 Logitech G29 G920

Стійке положення

Основа блоку педалей з гумовими ніжками для твердих поверхонь та спеціальною висувною системою фіксації для килимів забезпечують стійке положення блока на будь-яких поверхнях.

Фото 8 Logitech G29 G920

 

Переглянутi товари

Please, enter a valid value