TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Миша Logitech G102 Lightsync USB White (910-005824)

Код скопійований Код: 98677
0.0 з 5.0
Тип

Миша

Під'єднання

Дротове

Інтерфейс

USB

Тип датчика

Оптичний

Кількість кнопок миші

6

Сумісність з ОС

Microsoft Windows
Mac OS
Chrome OS

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Миша Logitech G102 Lightsync USB White (910-005824)

Швидкість відгуку майже у 8 разів вища за стандартну
Модель G102 передає дані з частотою до 1000 разів на секунду — у 8 разів швидше, ніж звичайні миші. Це означає, що система миттєво реагує на переміщення миші або натискання її кнопок.

Звична зручна форма
Попередницею моделі G102 стала легендарна ігрова миша з класичною конструкцією Logitech G100S. Знайомий дизайн, який вибирають любителі та професіонали кіберспорту в усьому світі, був заново відтворений та оптимізований з погляду універсальності, надійності та зручності повсякденного використання.

Виняткова точність
Розкрийте свій потенціал, продемонструйте фантастичну влучність. Миша G102 оснащена новою моделлю датчика з роздільною здатністю від 200 до 8000 пікселів на дюйм, завдяки якій пристрій реагує на натискання виключно швидко, точно та узгоджено. Це дозволяє краще контролювати процес гри незалежно від того, якому стилю ви віддаєте перевагу. Стабільність і точність роботи датчика говорять про те, що можна починати тренувати м'язи для максимально точного прицілу — адже тепер рух курсора можна не тільки бачити, а й буквально відчувати. b>
Оновлений механізм роботи кнопок робить кожне натискання більш точним та акуратним. У цьому механізмі використовується металева пружина, завдяки чому ліва та права кнопки миші завжди готові до натискання. В результаті для натискань потрібно менше зусиль, що забезпечує їхню виняткову точність, швидкість і узгодженість.

Легендарна якість Logitech
Понад 30 років компанія Logitech є провідним розробником інноваційних звукових, офісних та ігрових пристроїв. Високоякісна продукція Logitech орієнтована на споживача; вона допоможе вам повністю розкрити свій потенціал гравця. Кожен ігровий пристрій розроблено та протестовано у сучасних науково-дослідних лабораторіях та відповідає найсуворішим стандартам якості. Завдяки цьому ви зможете отримати максимум задоволення від гри.

 

Please, enter a valid value

tehnopass