TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Вбудований холодильник Liebherr IRBSe 5120

Код скопійований Код: LIV00850
0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

319 л

Клас енергоспоживання

А+

Система розморожування холодильної камери

Автоматична

Тип керування

Сенсорне

Тип компресора

Звичайний

Висота, см

177

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Відділення Fruit & Vegetable

"Хрусткий салат і соковиті полуниці – найніжніші продукти заслуговують на особливе місце, щоб довше залишатися свіжими. Відділення BioFresh. У відділенні Fruit & Vegetable температура становить майже 0 °C. Завдяки високому рівню вологи та герметичності це відділення чудово підходить для незапакованих овочів і фруктів. Вам не потрібно нічого налаштовувати. "

Відділення Meat & Dairy

Відділення Meat & Dairy

"Хочете, щоб ніжне філе телятини або молоко залишалися свіжими якомога довше? Про це потурбується BioFresh: у відділенні Meat & Dairy температура становить майже 0 °C – це ідеальні умови зберігання для делікатних продуктів. А найкраще те, що все досконало налаштовано вже на заводі, щоб ваші продукти довше залишалися свіжими. "

Сенсорний дисплей

Сенсорний дисплей

"Це дійсно вражає: завдяки сенсорному дисплею користуватися холодильником Liebherr просто й ви робитимете це інтуїтивно. Усі функції чітко впорядковані. За допомогою дотиків можна легко вибирати функції та перевіряти поточну температуру холодильника. "

Місце для деко 

Місце для деко 

"Хочете, щоб домашній фруктовий торт залишався свіжим? Або потрібно десь залишити підготовану піцу, щоб пізніше спекти? У вашому Liebherr знайдеться місце навіть для деко. Дуже зручно, що двері в холодильнику відкриваються на 90°, тож ви зможете легко поставити й дістати деко. "

Система PowerCooling

Система PowerCooling

"Хочете бути певні, що холод розподіляється відносно рівномірно? Про це потурбується система PowerCooling: потужний і водночас тихий вентилятор розподіляє холодне повітря по всьому холодильнику. "

Верхнє світлодіодне освітлення

Верхнє світлодіодне освітлення

"Верхнє світлодіодне освітлення забезпечує гарний огляд продуктів. Додаткове підсвічування: світлодіодні блоки розташовані над скляними полицями так, щоб продукти було добре видно, навіть якщо холодильник заповнений. "

 

Please, enter a valid value